Akersposten

Bente Berg og ektemann Emil Fjellingsdal er foreldre til fire voksne barn. To av barna har funksjonsnedsettelser, noe som gjør familien helt avhengige av et velfungerende hjelpeapparat.


Løvemammaene

Løvemammaene er en diagnoseuavhengig organisasjon som jobber med å opplyse om og forbedre rettighetene til barn og unge med sykdom og funksjonsvariasjon. Vi brenner for støtte, frihet og likestilling til hele familien.

Bente Berg er ressursperson, foredragsholder og engasjert medlem i løvemammaene. 

mestring.no
mestring.no

Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH)

Ny bok: Hva er det med hjelpeapparatet?

Hun er mor til fire – to med omfattende funksjonsnedsettelser. Nå ønsker tidligere kollega Bente Berg å dele sine erfaringer som pårørende i møte med vårt velferdssamfunn.

Det var fullt hus på Deichman-Røa i Oslo forrige onsdag da Bente Berg presenterte sin bok «Hva er det med hjelpeapparatet?». Dette er en sterk og gripende bok om en mors anstrengelser i møte med de som skal hjelpe.

Løvemammaenes.no
Løvemammaenes.no

Løvemamma med boklansering

Det var fullt hus og god stemning på Deichman Røa i Oslo den 1. november, da løvemamma Bente Berg presenterte sin bok «Hva er det med hjelpeapparatet?». Det er en sterk, sår og gripende bok om en mors anstrengelser i møter med dem som skal hjelpe.

Una Stenberg, forsker ved Frambu kompetansesenter intervjuet forfatteren, Likestillings- og diskrimineringsombudet, Bjørn Erik Thon kommenterte boka, Haakon Ellingsen sto for musikalske innslag og Dag Ellingsen ledet oss igjennom programmet.